ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
- Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:
Найменування Замовника : Відділ освіти Шептицької міської ради
Місцезнаходження Замовника: Україна, 80100, Львівська область, м. Шептицький, просп. Шевченка, 19
Ідентифікаційний код замовника : 02144482
Категорія замовника: відповідно до п.3 ч.1 ст 2 ЗУ "Про Публічні закупівлі"
2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015 - 55320000-9 - Послуги з організації харчування (Послуги з організації харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти).
- Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-10-29-014457-a
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ
на закупівлю: Код згідно ДК 021:2015 - 55320000-9 - Послуги з організації харчування (послуги з організації харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти)
Загальна вартість1 пропозиції складає ___________________(прописом)______ грн.(без ПДВ).
1 - Загальна вартість має враховувати всі затрати учасника (постачальника) на закупку продуктів, транспорт, приготування, на прибирання та миття посуду, а також з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на страхування та інше. Відповідно до пункту 197.1.7 підпункт г, податкового кодексу України звільняються від оподаткування ПДВ операції з постачання послуг з харчування дітей у дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
І. Шкільний підрозділ (учні закладів загальної середньої освіти)
- Механізм організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти відділу освіти Червоноградської міської ради повинен здійснюватися учасником-переможцем торгів.
Виконавець повинен надати Замовнику послуги, передбачені цим Договором, якість яких відповідає наступним нормативним документам:
- Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
- Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року № 116 “Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість.
- Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».
- Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
- Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб».
Виконавець несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України
Строк надання послуг - до 31.12.2025 року.
- В закладах загальної середньої освіти , де функціонують їдальні, харчоблоки, виготовлення страв та виробів та харчування учнів повинно здійснюватися учасником-переможцем безпосередньо у закладі.
- Учасник-переможець процедури закупівлі при користуванні приміщеннями харчоблоків у закладах освіти, здійснюють оплату:
- орендну плату за оренду приміщення та індивідуально - визначеного майна;
- відшкодування комунальних послуг : електропостачання , водопостачання, теплопостачання , вивезення сміття;
- відшкодування експлуатаційних витрат;
- відшкодування за дератизацію та дезінсекцію приміщень;
- плату за землю ( земельний податок);
- страхування орендованого приміщення;
- за ремонт кухонного обладнання;
- за поточний ремонт приміщень харчоблоків.
Згідно з Законом України» Про оренду державного та комунального майна» №157-ІХ від 03.10.2019р. : «Орендар, визначений за результатами аукціону, або орендар, якому було передано в оренду об’єкт без аукціону, зобов’язаний відшкодувати балансоутримувачу вартість проведення оцінки об’єкта оренди.»
- Штатні нормативи працівників їдалень, які будуть надавати послуги з харчування учнів у закладах загальної середньої освіти повинні бути сформовані відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 року №1205 «Про затвердження Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 22.12.2010 року за № 1308/18603.
Харчоблоки Замовника повинні бути укомплектовані кваліфікованими кадрами, з обов’язковим проходженням ними медичних оглядів відповідно до норм чинного законодавства України.
Для забезпечення якісного надання послуг з харчування, Учасник повинен передбачити та залучити достатню кількість працівників (кухарів) для виконання умов договору з числа штатних працівників, які мають відповідні знання та досвід та із числа залученних осіб, які мають відповідні знання та досвід за цивільно-правовими договорами.
- Всі працівники повині бути забезпечені своєчасним проходженням медичного огляду.
- Учасник, що буде надавати послуги , повинен забезпечити:
6.1. Надання послуг у необхідних об’ємах та гарантованій якості. Кожна партія товару (з якого відбувається приготування страв) повинна супроводжуватись документами, що підтверджують їх відповідність санітарно-гігієнічним вимогам.
6.2.Виконавець зобов’язується дотримуватися вимог законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, зберігаються продукти харчування (продовольча сировина) та здійснюється безпосереднє харчування учнів, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду. 6.3. Доставка сировини та готової продукції має здійснюватися спеціалізованим транспортом з дотриманням вимог санітарії.
Примірне чотиритижневе сезонне меню
Замовником у Додатку 3 запропоновано примірне меню для учнів у закладах загальної середньої освіти. У складі тендерної пропозиції учасники подають розрахунок вартості харчування учнів згідно технічної специфікації (таблиці), яка подана у цьому Додатку 3. Також учасники подають меню із зазначенням вартості страв та, відповідно, вартості харчування одного учня за один день.
Учасник повинен надати замовнику послуги, якість яких відповідає наступним нормативним документам:
Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 116 від 02 лютого 2011 року (із змінами).
Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».
Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.
Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб», зі змінами.
- рішення сесії Шептицької міської ради від 17.10.2024 року №2977 «Про встановлення вартості харчування вихованців закладів дошкільної освіти/ дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти та учнів закладів загальної середньої освіти»
Виконавець несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.
Збалансованість перспективного меню на 4 тижні, а також забезпечення необхідною калорійністю та хімічним складом страв, повинна відповідати нормам Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» Продукти з яких готуються ці страви, не повинні містити синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі смаку, штучні консерванти; повинні мати сертифікати якості, чи сертифікати відповідності, чи посвідчення про якість, чи інший документ, який засвідчує якість, безпечність та придатність для харчування продуктів.
Замовником у Додатку 3 запропоновано примірне чотирьохтижневе меню для учнів у закладах загальної середньої освіти. Збалансованість примірного меню, а також забезпечення необхідною калорійністю та хімічним складом страв, повинна відповідати нормам Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
У складі тендерної пропозиції учасники подають розрахунок вартості харчування згідно таблиці, яка подана у Додатку 3.
Також учасники подають меню із зазначенням вартості страв та, відповідно, вартості харчування на одну дитину за один день (вартість 1-го дітодня) для кожної категорії учнів, яке подане у Додатку 3. Вартість дітодня має бути врахована при розрахунку загальної вартості тендерної пропозиції.
Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, учаснику необхідно надати наступні документи:
- розцінене примірне чотирьохтижневе меню для закладів освіти;
- копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018) та копія звіту про аудит або інший документ, що підтверджує проведення аудиту, складеного органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим акредитованим органом по сертифікації (якщо дата реєстрації сертифікату ISO 22000-2019 (не пізніше, ніж один рік від дати складання звіту) або копія звіту про наглядовий аудит/технічний нагляд або інший документ, що підтверджує проведення аудиту;
- копію сертифікату на систему управління якістю, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015),
Обов’язкова наявність внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів (надати копію документу, що підтверджує кваліфікацію внутрішнього аудитора (сертифікат або диплом або свідоцтво/, тощо).
- Копія чинного на дату оприлюднення оголошення про торги сертифікату на систему управління охороною здоров'я та безпекою праці ISO 45001:2019;
- Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/ зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам)), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. У складі тендерної пропозиції надати дійсний сертифікат системи екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 (14001:2015 IDT)
- Учасником надається сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 «Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги (ISO 28000:2007, IDT)». Вказаний сертифікат повинен бути виданий на ім’я учасника процедури закупівлі.
- Учасником надається сертифікат відповідності вимогам ДСТУ 4281:2004.
- Учасники повинні мати в штаті не менше ніж 10 працівників що пройшли навчання, яке розробило Мінагрополітики за підпримки Держпродспоживслужби та проекту EU4SaferFood за курсом «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства. На підтвердження надати у складі тендерної пропозиції відповідні сертифікати.
Примірне чотирьохтижневе меню
на чотири сезони для учнів у закладах загальної середньої освіти.
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
1-й тиждень (весна) |
|
|
2 |
3 |
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Фритата та/або |
50 |
|
Скрамбл |
50 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
сливи або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з капусти з насінням |
100 |
|
Плов з курячим м'ясом та/або |
180 |
|
Куліш з курячм м'ясом |
175 |
|
Сік |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
салат з яблуками та квашеною капустою та/або |
100 |
|
асорті овочеве |
100 |
|
Котлета по-міланськи з сиром та/або |
90 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Каша пшенична та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Чай з мелісою та/або чай каркаде |
150 |
|
Груші або виноград свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/або |
100 |
|
Салат з буряка з ароматною олією |
100 |
|
Рибні стіки або |
70 |
|
риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" |
60 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або |
120 |
|
рис розсипчастий з орегано |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих |
150 |
|
сливи або персик свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Овочеве соте "Осіннє" та/або |
120 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Какао з молоком |
150 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Яблука або груші свіжі |
100 |
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
2-й тиждень (весна) |
|
|
2 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Скрамбл та/або |
50 |
|
Шакшука |
60 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
150 |
|
яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Салат з м'якого сиру та томатів |
100 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі та/або |
72 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
відварена картопля з маслом |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
салат з яблуками та квашеною капустою та/або |
100 |
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Курячий шніцель |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Риба тушкована з овочами та томатним соусом або |
48/12 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Рис з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Львівський сирник з морквою та/або |
100 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених) |
150 |
|
Яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
3-й тиждень (весна) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
Асорті овочеве та/або |
100 |
|
Баклажани тушковані з помідорами |
100 |
|
Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або |
120 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Сік |
200 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Вівторок |
|
|
Салат з овочів та/або |
100 |
|
Салат з буряком та сухариками |
100 |
|
Печеня по домашньому з куркою та/або |
180 |
|
Картопляне пюре та |
120 |
|
Котлета по-міланськи з сиром |
90 |
|
Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених) |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
Середа |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" |
100 |
|
Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Рис розсипчастий з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Чай з мелісою |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Четвер |
|
|
Салат з буряка з ароматною олією та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Палички курячі та/або |
96 |
|
Курка тушкована у соусі гуляш |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Каша пшенична |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або сливи свіжі |
100 |
|
П’ятниця |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Кускус розсипчастий та/або |
120 |
|
Каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
150 |
|
Яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
4-й тиждень (весна) |
|
|
Понеділок |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок |
100 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Рис (розсипчастий) з орегано |
120 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Какао з молоком |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Курячий шніцель та/або |
70 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
вінегрет |
100 |
|
Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон |
120 |
|
Напій з шипшини |
150 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі |
72 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
Запіканка сирна |
100 |
|
з ягідним кюлі та/або |
25 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Булгур та/або |
120 |
|
гречана каша (розсипчаста) з чебрецем |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Яблука або апельсини свіжі |
100 |
|
Найменування страв |
|
|
|
Вихід, г |
|
1-й тиждень (зима) |
|
|
1 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та або |
100 |
|
Салат з капусти з насінням |
100 |
|
Фритата та/або |
50 |
|
скрамбл |
50 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених) |
150 |
|
банани свіжі або яблука |
100 |
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
курячий шніцель та/або |
70 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
гречана каша та/або |
120 |
|
Картопляне пюре з орегано |
120 |
|
Чай каркаде |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Салат з овочів та/або |
100 |
|
салат з запеченої капусти та родзинок |
100 |
|
Куліш з курячим м'ясом та/або |
175 |
|
Плов з курячим м'ясом |
180 |
|
сік |
200 |
|
мандарини свіжі або яблука |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Рибні стіки та/або |
70 |
|
риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" |
60 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Каша пшенична та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Напій з шипшини |
150 |
|
банани свіжі або яблука |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
овочі припушені з соусом "Бешамель" |
120 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем |
120 |
|
Гратен "зебра" (запіканка сирна з какао) та/або |
100 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Какао з молоком |
180 |
|
мандарини свіжі |
100 |
|
Найменування страв |
для дітей 6-11 р. |
|
|
Вихід, г |
|
2-й тиждень (зима) |
|
|
1 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
салат з квашеної капусти |
100 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Скрамбл та/або |
50 |
|
Фритата |
50 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, з м'ятою та родзинками |
150 |
|
яблука або банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Вінегрет |
100 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі та/або |
72 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Картопля відварна з маслом та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Котлета по-міланськи з сиром |
90 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
картопля запечена з куркумою |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
мандарини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" |
100 |
|
Риба тушкована з овочами та томатним соусом та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Рис з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
яблука або банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
каша пшенична (розсипчаста) та або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Львівський сирник з морквою |
100 |
|
Сметана |
10 |
|
та/або сирники класичні з |
110 |
|
соусом або сметаною |
15 |
|
Какао з молоком |
180 |
|
банани або апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей 6-11 р. |
|
|
Вихід, г |
|
3-й тиждень (зима) |
|
|
1 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
салат з овочів |
100 |
|
Овочева паелья з куркумою |
120 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Сік |
200 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Вівторок |
|
|
Салат з овочів та/або |
100 |
|
салат з буряком та сухариками |
100 |
|
Печеня по домашньому з куркою та/або |
180 |
|
плов з курячим м'ясом |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Компот з свіжих фруктів, ягід (свіжих або морожених) |
150 |
|
банани свіжі |
100 |
|
Середа |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
Салат з моркви, каррі та соусом «Вінегрет» |
100 |
|
Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Соус «Кетчуп» |
25 |
|
Рис розсипчастий з орегано та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
Чай з мелісою |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Четвер |
|
|
Салат з буряка з ароматною олією та/або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Палички курячі та/або |
96 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
мандарини свіжі |
100 |
|
П’ятниця |
|
|
салат з запеченої капусти та родзинок та/або |
100 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
Булгур та/або |
120 |
|
пшенична каша |
120 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
|
|
|
Найменування страв |
|
|
|
Вихід, г |
|
4-й тиждень (зима) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
овочі припушені з соусом "Бешамель" та/або |
120 |
|
овочеві котлети |
120 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з твердим сиром |
120 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
твердий сир |
10 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряка з олією та/ або |
100 |
|
салат з яблуками та квашеною капустою |
100 |
|
Курячий шніцель та/або |
70 |
|
Котлета по міланськи з сиром |
90 |
|
Пшенична каша та/або |
120 |
|
картопляне пюре |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
яблука або апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/ або |
100 |
|
салат з овочів та/або квашені овочі |
100 |
|
Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Рис розсипчастий з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Напій з шипшини |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Банани або мандарини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Салат з червоної капусти |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Картопля запечена з куркумою та/або |
120 |
|
пшоняна каша з маслом |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Яблука або банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
салат з запеченої капусти та родзинок |
100 |
|
Гратен "зебра" (запіканка сирна з какао) та/або |
100 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
соусом або сметаною |
15 |
|
Булгур та/або |
120 |
|
гречана каша з орегано |
120 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених) |
150 |
|
яблука або апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
1-й тиждень (літо) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
Асорті овочеве та/або |
100 |
|
Баклажани тушковані з помідорами |
100 |
|
Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або |
120 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
з сметаною |
15 |
|
Сік |
200 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Вівторок |
|
|
Асорті овочеве та/або |
100 |
|
Салат з буряком та сухариками |
100 |
|
Печеня по домашньому з куркою та/або |
180 |
|
Картопляне пюре та |
120 |
|
Котлета по-міланськи з сиром |
90 |
|
Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених) |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
Середа |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Рис розсипчастий з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Чай з мелісою |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Четвер |
|
|
Салат з буряка з ароматною олією та/або |
100 |
|
Салат з капусти та моркви |
100 |
|
Палички курячі та/або |
96 |
|
Курка тушкована у соусі гуляш |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Каша пшенична |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або сливи свіжі |
100 |
|
П’ятниця |
|
|
Салат з м'якого сиру та томатів та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Кускус розсипчастий та/або |
120 |
|
Каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
150 |
|
Яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
2-й тиждень (літо) |
|
|
2 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Скрамбл та/або |
50 |
|
Шакшука |
60 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
200 |
|
яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з капусти, огірків та кропу та/або |
100 |
|
Салат з м'якого сиру та томатів |
100 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі та/або |
72 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
відварена картопля з маслом |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат зелений з огірками та помідорами |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Курячий шніцель |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
салат з свіжих помідорів |
|
|
Риба тушкована з овочами та томатним соусом або |
48/12 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Рис з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте (літнє) та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Львівський сирник з морквою та/або |
100 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених) |
150 |
|
Яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
3-й тиждень (літо) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
Салат з м'якого сиру та томатів та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Фритата та/або |
50 |
|
Скрамбл |
50 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
сливи або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з капусти та моркви |
100 |
|
Плов з курячим м'ясом та/або |
180 |
|
Куліш з курячм м'ясом |
175 |
|
Сік |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Салат з огірків та петрушки з часником та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Котлета по-міланськи з сиром та/або |
90 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Каша пшенична та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Чай з мелісою та/або чай каркаде |
150 |
|
Груші або виноград свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" та/або |
100 |
|
Салат з буряка з ароматною олією |
100 |
|
Рибні стіки або |
70 |
|
риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" |
60 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або |
120 |
|
рис розсипчастий з орегано |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих |
150 |
|
сливи або персик свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Овочеве соте "Осіннє" та/або |
120 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Какао з молоком |
150 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Яблука або груші свіжі |
100 |
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
4-й тиждень (літо) |
|
|
Понеділок |
|
|
Салат з капусти, огірків та кропу та/або |
100 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Рис (розсипчастий) з орегано |
120 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Какао з молоком |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з капусти, зеленого горошку та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Курячий шніцель та/або |
70 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Запечені кабачки в панірувальних сухарях та\або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон |
120 |
|
Напій з шипшини |
150 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі |
72 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
Запіканка сирна |
100 |
|
з ягідним кюлі та/або |
25 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Булгур та/або |
120 |
|
гречана каша (розсипчаста) з чебрецем |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
200 |
|
Яблука або апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
1-й тиждень (осінь) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
Салат з м'якого сиру та томатів та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Фритата та/або |
50 |
|
Скрамбл |
50 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
сливи або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат з капусти та моркви |
100 |
|
Плов з курячим м'ясом та/або |
180 |
|
Куліш з курячм м'ясом |
175 |
|
Сік |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Салат з огірків та петрушки з часником та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Котлета по-міланськи з сиром та/або |
90 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Каша пшенична та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Чай з мелісою та/або чай каркаде |
150 |
|
Груші або виноград свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" та/або |
100 |
|
Салат з буряка з ароматною олією |
100 |
|
Рибні стіки або |
70 |
|
риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель" |
60 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або |
120 |
|
рис розсипчастий з орегано |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих |
150 |
|
сливи або персик свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Овочеве соте "Осіннє" та/або |
120 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Какао з молоком |
150 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Яблука або груші свіжі |
100 |
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
2-й тиждень (осінь) |
|
|
2 |
2 |
|
Понеділок |
|
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Скрамбл та/або |
50 |
|
Шакшука |
60 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
150 |
|
яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з капусти, огірків та кропу та/або |
100 |
|
Салат з м'якого сиру та томатів |
100 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі та/або |
72 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
відварена картопля з маслом |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
салат зелений з огірками та помідорами |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Курячий шніцель |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
кус-кус розсипчастий |
120 |
|
хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
салат з свіжих помідорів |
100 |
|
Риба тушкована з овочами та томатним соусом або |
48/12 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Рис з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте (літнє) та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Львівський сирник з морквою та/або |
100 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених) |
150 |
|
Яблука або персики свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
3-й тиждень (осінь) |
|
|
2 |
3 |
|
Понеділок |
|
|
Асорті овочеве та/або |
100 |
|
Баклажани тушковані з помідорами |
100 |
|
Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або |
120 |
|
макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з |
120 |
|
твердим сиром |
19 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Сік |
200 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Вівторок |
|
|
Салат з овочів та/або |
100 |
|
Салат з буряком та сухариками |
100 |
|
Печеня по домашньому з куркою та/або |
180 |
|
Картопляне пюре та |
120 |
|
Котлета по-міланськи з сиром |
90 |
|
Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених) |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
Середа |
|
|
Салат з капусти з насінням та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Рис розсипчастий з орегано та/або |
120 |
|
булгур |
120 |
|
Чай з мелісою |
150 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Апельсини або яблука свіжі |
100 |
|
Четвер |
|
|
Салат з буряка з ароматною олією та/або |
100 |
|
Салат з капусти та моркви |
100 |
|
Палички курячі та/або |
96 |
|
Курка тушкована у соусі гуляш |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Каша пшенична |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або сливи свіжі |
100 |
|
П’ятниця |
|
|
Салат з м'якого сиру та томатів та/або |
100 |
|
Асорті овочеве |
100 |
|
Кускус розсипчастий та/або |
120 |
|
Каша пшоняна з маслом |
120 |
|
Запіканка сирна з |
100 |
|
ягідним кюлі та/або |
50 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками |
150 |
|
Яблука або сливи свіжі |
100 |
|
|
|
|
Найменування страв |
для дітей |
|
|
Вихід, г |
|
4-й тиждень (осінь) |
|
|
Понеділок |
|
|
Салат з капусти, огірків та кропу та/або |
100 |
|
Овочі припущені Бешамеллю |
120 |
|
Рис (розсипчастий) з орегано |
120 |
|
Овочеві котлети |
100 |
|
Какао з молоком |
180 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
твердий сир |
10 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Вівторок |
|
|
Салат з капусти, зеленого горошку та/або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Курячий шніцель та/або |
70 |
|
Курка тушкована в соусі гуляш |
70 |
|
Соус "Кетчуп" |
25 |
|
Каша пшенична (розсипчаста) та/або |
120 |
|
Булгур |
120 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Сік |
200 |
|
Сливи або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
Середа |
|
|
Запечені кабачки в панірувальних сухарях та\або |
100 |
|
Салат з свіжих помідорів з солодким перцем |
100 |
|
Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або |
60 |
|
рибні нагетси |
70 |
|
Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або |
120 |
|
Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон |
120 |
|
Напій з шипшини |
150 |
|
Банани свіжі |
100 |
|
|
|
|
Четвер |
|
|
Салат з буряком та сухариками та/або |
100 |
|
Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" |
100 |
|
Курячі нагетси та/або |
85 |
|
Куряче стегно в гірчичному соусі |
72 |
|
Картопляне пюре з орегано та/або |
120 |
|
Картопля запечена з куркумою |
120 |
|
Лимонад |
200 |
|
Хліб цільнозерновий |
30 |
|
Груші або яблука свіжі |
100 |
|
|
|
|
П'ятниця |
|
|
Овочеве соте та/або |
120 |
|
лобіо з квасолі |
100 |
|
Запіканка сирна |
100 |
|
з ягідним кюлі та/або |
25 |
|
сирники класичні з |
110 |
|
сметанним соусом або ягідним кюлі |
25 |
|
Булгур та/або |
120 |
|
гречана каша (розсипчаста) з чебрецем |
120 |
|
Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) |
180 |
|
Яблука або апельсини свіжі |
100 |
|
|
|
Замовник залишає за собою право відхилити пропозицію учасника, яка не відповідає або має найгірші технічні характеристики, не зважаючи на найменшу ціну закупівлі.
Запропоновані учасником характеристики мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.
5.Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено Законом України «Про Державний бюджет України на 2025 рік» за КПКВК — 0611702, відповідно до бюджетного запиту на 2025 рік.
- Очікувана вартість предмета закупівлі : 5 757 696,00 грн (п’ять мільйонів сімсот п’ятдесят сім тисяч шістсот дев’яносто шість гривень 00 коп) з ПДВ.
7.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, відповідно до п. 4 ст.4 Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 р. №1178, шляхом моніторингу ринкових цін на аналогічий вид послуг, а також враховуючи ціни закупівлі даного виду послуг в попередньому році.
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також інших витрат, визначених законодавством.
8.Процедура закупівлі:
Застосовується процедура - відкриті торги з особливостями.
Уповноважена особа Юлія БЕЛЬО
| Підрозділ (відділ) чи розпорядник, котрого стосується обгрунтування | Вiддiл освiти Шептицької міської ради |