ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Найменування Замовника : Відділ освіти Шептицької міської ради

Місцезнаходження Замовника: Україна, 80100, Львівська область, м. Шептицький, просп. Шевченка, 19

Ідентифікаційний код замовника : 02144482

Категорія замовника: відповідно до п.3 ч.1 ст 2 ЗУ "Про Публічні закупівлі"

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Єдиний закупівельний словник  ДК 021:2015 - 55320000-9 - Послуги з організації харчування (Послуги з організації харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти).

 

 

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-10-29-014457-a

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

на закупівлю:  Код згідно  ДК 021:2015 - 55320000-9 - Послуги з організації харчування (послуги з організації харчування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти)

 

Вік учня, дитини

 

Кількість дітоднів

          

Вартість

1-го дітодня,

грн.

Сума

без ПДВ1

грн.

Учні закладів загальної середньої освіти

6-11  років

161 280

 

 

11-14 років

0

 

 

14-18 років

0

 

 

ГПД

 

 

 

6-11  років

0

 

 

   

 

 

Загальна вартість пропозиції:

 

 

 

    

 Загальна вартість1 пропозиції складає  ­­­­­_______________­­____(прописом)______ грн.(без ПДВ).

 

1 - Загальна вартість має враховувати всі затрати учасника (постачальника) на закупку продуктів, транспорт, приготування, на прибирання та миття посуду, а також з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на страхування та інше. Відповідно до пункту 197.1.7 підпункт г, податкового кодексу України звільняються від оподаткування ПДВ операції з постачання послуг з харчування дітей у дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах.

 
 

 

І. Шкільний підрозділ (учні закладів загальної середньої освіти)

  1. Механізм організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти відділу освіти Червоноградської міської ради повинен здійснюватися учасником-переможцем торгів.

 Виконавець повинен надати Замовнику послуги, передбачені цим Договором, якість яких відповідає наступним нормативним документам:

- Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»

- Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2011 року № 116 “Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість.

- Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».

- Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.

- Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб».

Виконавець несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України

Строк надання послуг - до 31.12.2025 року.

  1. В закладах загальної середньої освіти , де функціонують їдальні, харчоблоки, виготовлення страв та виробів та харчування учнів повинно здійснюватися учасником-переможцем безпосередньо у закладі.
  2. Учасник-переможець процедури закупівлі при користуванні приміщеннями харчоблоків у закладах освіти, здійснюють оплату:

- орендну плату за оренду приміщення та індивідуально - визначеного майна;

- відшкодування  комунальних послуг  : електропостачання , водопостачання, теплопостачання , вивезення сміття;

- відшкодування експлуатаційних витрат;

- відшкодування  за дератизацію та дезінсекцію приміщень;

- плату за землю ( земельний податок);

- страхування орендованого приміщення;

- за ремонт кухонного обладнання;

- за поточний ремонт приміщень харчоблоків.

Згідно з Законом України» Про оренду державного та комунального майна» №157-ІХ від 03.10.2019р. : «Орендар, визначений за результатами аукціону, або орендар, якому було передано в оренду об’єкт без аукціону, зобов’язаний відшкодувати балансоутримувачу вартість проведення оцінки об’єкта оренди.»

  1. Штатні нормативи працівників їдалень, які будуть надавати послуги з харчування учнів у закладах загальної середньої освіти повинні бути сформовані відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 року №1205 «Про затвердження Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 22.12.2010 року за № 1308/18603.

       Харчоблоки Замовника повинні бути укомплектовані кваліфікованими кадрами, з обов’язковим проходженням ними медичних оглядів відповідно до норм чинного законодавства України.

       Для забезпечення якісного надання послуг з харчування, Учасник повинен передбачити та залучити достатню кількість працівників (кухарів) для виконання умов договору з числа штатних працівників, які мають відповідні знання та досвід та  із числа залученних осіб, які мають відповідні знання та досвід за цивільно-правовими договорами.

  1. Всі працівники повині бути забезпечені своєчасним проходженням медичного огляду.
  2. Учасник, що буде надавати послуги , повинен забезпечити:

6.1. Надання послуг у необхідних  об’ємах та гарантованій якості. Кожна партія товару (з якого відбувається приготування страв) повинна супроводжуватись документами, що підтверджують їх відповідність санітарно-гігієнічним вимогам.

6.2.Виконавець зобов’язується дотримуватися вимог законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, зберігаються продукти харчування (продовольча сировина) та здійснюється безпосереднє харчування учнів, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду.                                                                                                                                                            6.3. Доставка  сировини та готової продукції має здійснюватися спеціалізованим транспортом з дотриманням вимог санітарії.

 

Примірне чотиритижневе сезонне меню

 

            Замовником у Додатку 3 запропоновано примірне меню для учнів у закладах загальної середньої освіти. У складі тендерної пропозиції учасники подають розрахунок вартості харчування учнів згідно технічної специфікації (таблиці), яка подана у цьому Додатку 3.                Також учасники подають меню із зазначенням вартості страв та,  відповідно, вартості харчування  одного учня за один день.

Учасник повинен надати замовнику послуги, якість яких відповідає наступним нормативним документам:

Вимогам Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість,  затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 116  від 02 лютого 2011 року (із змінами).

Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25.09.2020 №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти».

Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.

Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб», зі змінами.

- рішення сесії Шептицької міської ради від 17.10.2024 року №2977 «Про встановлення вартості харчування вихованців закладів дошкільної освіти/ дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти та учнів закладів загальної середньої освіти»

Виконавець несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.

            Збалансованість перспективного меню на 4 тижні, а також забезпечення необхідною калорійністю та хімічним складом страв, повинна відповідати нормам Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»                 Продукти з яких готуються ці страви, не повинні містити синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі смаку, штучні консерванти; повинні мати сертифікати якості, чи сертифікати відповідності, чи посвідчення про якість, чи інший документ, який засвідчує якість, безпечність та придатність для харчування продуктів.

           Замовником у Додатку 3 запропоновано примірне чотирьохтижневе меню для учнів у закладах загальної середньої освіти.  Збалансованість примірного меню, а також забезпечення необхідною калорійністю та хімічним складом страв, повинна відповідати нормам Постанови    Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

            У складі тендерної пропозиції учасники подають розрахунок вартості  харчування згідно таблиці, яка подана у Додатку 3.

            Також учасники подають меню із зазначенням вартості страв  та, відповідно,  вартості харчування  на одну дитину за один день (вартість 1-го дітодня) для  кожної категорії учнів, яке подане у Додатку 3. Вартість дітодня має бути врахована при розрахунку загальної вартості тендерної пропозиції.

          Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, учаснику необхідно надати наступні документи:

-  розцінене примірне чотирьохтижневе меню для закладів освіти;

-  копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів, видану учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018) та копія звіту про аудит або інший документ, що підтверджує проведення аудиту, складеного органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим акредитованим органом по сертифікації (якщо дата реєстрації сертифікату ISO 22000-2019 (не пізніше, ніж один рік від дати складання звіту) або копія звіту про наглядовий аудит/технічний нагляд або інший документ, що підтверджує проведення аудиту;

- копію сертифікату на систему управління якістю, видану  учаснику, відповідно до ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015),

 Обов’язкова наявність внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів (надати копію документу, що підтверджує кваліфікацію внутрішнього аудитора (сертифікат або диплом або свідоцтво/, тощо).

-           Копія чинного на дату оприлюднення оголошення про торги сертифікату на систему управління охороною здоров'я та безпекою праці ISO 45001:2019;

-           Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/ зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам)), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. У складі тендерної пропозиції надати дійсний сертифікат системи екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 (14001:2015 IDT)

-           Учасником  надається сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 «Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги  (ISO 28000:2007, IDT)». Вказаний сертифікат  повинен бути виданий на ім’я учасника процедури закупівлі.

-           Учасником  надається сертифікат відповідності вимогам ДСТУ 4281:2004.

-           Учасники повинні мати в штаті не менше ніж 10 працівників що пройшли навчання, яке розробило Мінагрополітики за підпримки Держпродспоживслужби та проекту EU4SaferFood за курсом «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства. На підтвердження надати у складі тендерної пропозиції відповідні  сертифікати.

 

Примірне чотирьохтижневе меню

на чотири сезони для учнів у закладах загальної середньої освіти.

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід, г

1-й тиждень (весна)

 

2

3

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

Асорті овочеве

100

Фритата та/або

50

Скрамбл

50

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

сливи або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з капусти з насінням

100

Плов з курячим м'ясом та/або

180

Куліш з курячм м'ясом

175

Сік

200

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

салат з яблуками та квашеною капустою та/або

100

асорті овочеве

100

Котлета по-міланськи з сиром та/або

90

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Каша пшенична та/або

120

Булгур

120

Чай з мелісою та/або чай каркаде

150

Груші або виноград свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/або

100

Салат з буряка з ароматною олією

100

Рибні стіки або

70

риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

60

Соус "Кетчуп"

25

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або

120

рис розсипчастий з орегано

120

хліб цільнозерновий

30

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих

150

сливи або персик свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Картопля запечена з куркумою

120

Овочеве соте "Осіннє" та/або

120

Овочі припущені Бешамеллю

120

Какао з молоком

150

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Яблука  або груші свіжі

100

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

2-й тиждень (весна)

 

2

2

Понеділок

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

Асорті овочеве

100

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Скрамбл та/або

50

Шакшука

60

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

150

яблука або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

Салат з м'якого сиру та томатів

100

Куряче стегно в гірчичному соусі та/або

72

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Картопляне пюре з орегано та/або

120

відварена картопля з маслом

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

яблука або сливи свіжі

100

 

 

Середа

 

салат з яблуками та квашеною капустою та/або

100

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет"

100

Курячі нагетси та/або

85

Курячий шніцель

70

Соус "Кетчуп"

25

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Груші або яблука свіжі

100

 

 

Четвер

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

Салат з буряком та сухариками та/або

100

Риба тушкована з овочами та томатним соусом або

48/12

рибні нагетси

70

Рис з орегано та/або

120

булгур

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

сливи або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

лобіо з квасолі

100

каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

каша пшоняна з маслом

120

Львівський сирник з морквою та/або

100

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)

150

Яблука або персики свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

3-й тиждень (весна)

 

2

3

Понеділок

 

Асорті овочеве та/або

100

Баклажани тушковані з помідорами

100

Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або

120

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Овочеві котлети

100

Сік

200

Апельсини або яблука свіжі

100

Вівторок 

 

Салат з овочів та/або

100

Салат з буряком та сухариками

100

Печеня по домашньому з куркою та/або

180

Картопляне пюре та

120

Котлета по-міланськи з сиром

90

Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених)

150

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

Середа 

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет"

100

Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або

60

рибні нагетси

70

Соус "Кетчуп"

25

Рис розсипчастий з орегано та/або

120

булгур

120

Чай з мелісою

150

Хліб цільнозерновий

30

Апельсини або яблука свіжі

100

Четвер 

 

Салат з буряка з ароматною олією та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Палички курячі та/або

96

Курка тушкована у соусі гуляш

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Каша пшенична

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або сливи свіжі

100

Пятниця 

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

Асорті овочеве

100

Кускус розсипчастий та/або

120

Каша пшоняна з маслом

120

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

150

Яблука або сливи свіжі

100

 

 

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

4-й тиждень (весна)

 

Понеділок

 

салат з запеченої капусти та родзинок

100

Овочі припущені Бешамеллю

120

Рис (розсипчастий) з орегано

120

Овочеві котлети

100

Какао з молоком

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

Банани свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Курячий шніцель та/або

70

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Соус "Кетчуп"

25

Каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

Булгур

120

Хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

вінегрет

100

Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або

60

рибні нагетси

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон

120

Напій з шипшини

150

Банани свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Курячі нагетси та/або

85

Куряче стегно в гірчичному соусі

72

Картопляне пюре з орегано та/або

120

Картопля запечена з куркумою

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

лобіо з квасолі

100

Запіканка сирна

100

з ягідним кюлі та/або

25

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Булгур та/або

120

гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Яблука або апельсини свіжі

100

 

 

 

Найменування страв


для дітей 6-11 р.

 

Вихід, г

1-й тиждень (зима)

 

1

2

Понеділок

 

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та або

100

Салат з капусти з насінням

100

Фритата та/або

50

скрамбл

50

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)

150

банани свіжі або яблука

100

Вівторок

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

курячий шніцель та/або

70

Курка тушкована в соусі гуляш

70

гречана каша та/або

120

Картопляне пюре з орегано

120

Чай каркаде

200

Хліб цільнозерновий

30

апельсини свіжі

100

 

 

Середа

 

Салат з овочів та/або

100

салат з запеченої капусти та родзинок

100

Куліш з курячим м'ясом та/або

175

Плов з курячим м'ясом

180

сік

200

мандарини свіжі або яблука

100

 

 

Четвер

 

салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Рибні стіки та/або

70

риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

60

Соус "Кетчуп"

25

Каша пшенична та/або

120

Булгур

120

хліб цільнозерновий

30

Напій з шипшини

150

банани свіжі або яблука

100

 

 

П'ятниця

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

овочі припушені з соусом "Бешамель"

120

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

120

Гратен "зебра" (запіканка сирна з какао) та/або

100

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Какао з молоком

180

мандарини свіжі

100

 

 

 

Найменування страв

         для дітей  6-11 р.

 

Вихід,  г

2-й тиждень (зима)

 

1

2

Понеділок

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

салат з квашеної капусти

100

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Скрамбл та/або

50

Фритата

50

Компот із свіжих (заморожених) ягід,  з м'ятою та родзинками

150

яблука або банани свіжі

100

 

 

Вівторок

 

салат з буряком та сухариками та/або

100

Вінегрет

100

Куряче стегно в гірчичному соусі та/або

72

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Картопля відварна з маслом та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

апельсини свіжі

100

 

 

Середа

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Курячі нагетси та/або

85

Котлета по-міланськи з сиром

90

Соус "Кетчуп"

25

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

картопля запечена з куркумою

120

хліб цільнозерновий

30

Сік

200

мандарини свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет"

100

Риба тушкована з овочами та томатним соусом та/або

60

рибні нагетси

70

Рис з орегано та/або

120

булгур

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

яблука або банани свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

лобіо з квасолі

100

каша пшенична (розсипчаста) та або

120

Булгур

120

Львівський сирник з морквою

100

Сметана

10

та/або сирники класичні з

110

соусом або сметаною

15

Какао з молоком

180

банани або апельсини свіжі

100

 

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей 6-11 р.

 

Вихід,  г

3-й тиждень (зима)

 

1

2

Понеділок

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

салат з овочів

100

Овочева паелья з куркумою

120

Овочеві котлети

100

Сік

200

Апельсини або яблука свіжі

100

Вівторок 

 

Салат з овочів та/або

100

салат з буряком та сухариками

100

Печеня по домашньому з куркою та/або

180

плов з курячим м'ясом

180

Хліб цільнозерновий

30

Компот з свіжих фруктів, ягід (свіжих або морожених)

150

банани свіжі

100

Середа 

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

Салат з моркви, каррі та соусом «Вінегрет»

100

Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) та/або

60

рибні нагетси

70

Соус «Кетчуп»

25

Рис розсипчастий з орегано та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

Чай з мелісою

200

Хліб цільнозерновий

30

Апельсини або яблука свіжі

100

Четвер 

 

Салат з буряка з ароматною олією та/або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Палички курячі та/або

96

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

мандарини свіжі

100

Пятниця 

 

салат з запеченої капусти та родзинок та/або

100

лобіо з квасолі

100

Булгур та/або

120

пшенична каша

120

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Апельсини або яблука свіжі

100

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

 

 

 

 

 

Найменування страв


для дітей 6-11 р.

 

Вихід,  г

4-й тиждень (зима)

 

2

3

Понеділок

 

овочі припушені з соусом "Бешамель" та/або

120

овочеві котлети

120

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з твердим сиром

120

Хліб цільнозерновий

30

Сік

200

твердий сир

10

Банани свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з буряка з олією та/ або

100

салат з яблуками та квашеною капустою

100

Курячий шніцель та/або

70

Котлета по міланськи з сиром

90

Пшенична каша та/або

120

картопляне пюре

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

яблука або апельсини свіжі

100

 

 

Середа

 

Салат з моркви, каррі та соусом "Вінегрет" та/ або

100

салат з овочів та/або квашені овочі

100

Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або

60

рибні нагетси

70

Рис розсипчастий з орегано та/або

120

булгур

120

Напій з шипшини

150

Хліб цільнозерновий

30

Банани або мандарини свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

Салат з червоної капусти

100

Курячі нагетси та/або

85

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Картопля запечена з куркумою та/або

120

пшоняна каша з маслом

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Яблука  або банани свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

салат з запеченої капусти та родзинок

100

Гратен "зебра" (запіканка сирна з какао) та/або

100

сирники класичні з

110

соусом або сметаною

15

Булгур та/або

120

гречана каша з орегано

120

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)

150

яблука або апельсини свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

1-й тиждень (літо)

 

2

3

Понеділок

 

Асорті овочеве та/або

100

Баклажани тушковані з помідорами

100

Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або

120

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Овочеві котлети

100

з сметаною

15

Сік

200

Апельсини або яблука свіжі

100

Вівторок 

 

Асорті овочеве та/або

100

Салат з буряком та сухариками

100

Печеня по домашньому з куркою та/або

180

Картопляне пюре та

120

Котлета по-міланськи з сиром

90

Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених)

150

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

Середа 

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або

60

рибні нагетси

70

Соус "Кетчуп"

25

Рис розсипчастий з орегано та/або

120

булгур

120

Чай з мелісою

150

Хліб цільнозерновий

30

Апельсини або яблука свіжі

100

Четвер 

 

Салат з буряка з ароматною олією та/або

100

Салат з капусти та моркви

100

Палички курячі та/або

96

Курка тушкована у соусі гуляш

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Каша пшенична

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або сливи свіжі

100

Пятниця 

 

Салат з м'якого сиру та томатів та/або

100

Асорті овочеве

100

Кускус розсипчастий та/або

120

Каша пшоняна з маслом

120

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

150

Яблука або сливи свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

2-й тиждень (літо)

 

2

2

Понеділок

 

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем та/або

100

Асорті овочеве

100

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Скрамбл та/або

50

Шакшука

60

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

200

яблука або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з капусти, огірків та кропу та/або

100

Салат з м'якого сиру та томатів

100

Куряче стегно в гірчичному соусі та/або

72

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Картопляне пюре з орегано та/або

120

відварена картопля з маслом

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

яблука або сливи свіжі

100

 

 

Середа

 

салат з буряком та сухариками та/або

100

салат зелений з огірками та помідорами

100

Курячі нагетси та/або

85

Курячий шніцель

70

Соус "Кетчуп"

25

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Груші або яблука свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

салат з свіжих помідорів

 

Риба тушкована з овочами та томатним соусом або

48/12

рибні нагетси

70

Рис з орегано та/або

120

булгур

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

сливи або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте (літнє) та/або

120

лобіо з квасолі

100

каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

каша пшоняна з маслом

120

Львівський сирник з морквою та/або

100

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)

150

Яблука або персики свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід, г

3-й тиждень (літо)

 

2

3

Понеділок

 

Салат з м'якого сиру та томатів та/або

100

Асорті овочеве

100

Фритата та/або

50

Скрамбл

50

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

сливи або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з капусти та моркви

100

Плов з курячим м'ясом та/або

180

Куліш з курячм м'ясом

175

Сік

200

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

Салат з огірків та петрушки з часником та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Котлета по-міланськи з сиром та/або

90

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Каша пшенична та/або

120

Булгур

120

Чай з мелісою та/або чай каркаде

150

Груші або виноград свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" та/або

100

Салат з буряка з ароматною олією

100

Рибні стіки або

70

риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

60

Соус "Кетчуп"

25

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або

120

рис розсипчастий з орегано

120

хліб цільнозерновий

30

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих

150

сливи або персик свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Картопля запечена з куркумою

120

Овочеве соте "Осіннє" та/або

120

Овочі припущені Бешамеллю

120

Какао з молоком

150

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Яблука  або груші свіжі

100

 

 

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

4-й тиждень (літо)

 

Понеділок

 

Салат з капусти, огірків та кропу та/або

100

Овочі припущені Бешамеллю

120

Рис (розсипчастий) з орегано

120

Овочеві котлети

100

Какао з молоком

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

Банани свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з капусти, зеленого горошку та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Курячий шніцель та/або

70

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Соус "Кетчуп"

25

Каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

Булгур

120

Хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

Запечені кабачки в панірувальних сухарях та\або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або

60

рибні нагетси

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон

120

Напій з шипшини

150

Банани свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет"

100

Курячі нагетси та/або

85

Куряче стегно в гірчичному соусі

72

Картопляне пюре з орегано та/або

120

Картопля запечена з куркумою

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

лобіо з квасолі

100

Запіканка сирна

100

з ягідним кюлі та/або

25

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Булгур та/або

120

гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

200

Яблука або апельсини свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід, г

1-й тиждень (осінь)

 

2

3

Понеділок

 

Салат з м'якого сиру та томатів та/або

100

Асорті овочеве

100

Фритата та/або

50

Скрамбл

50

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

сливи або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

салат з капусти та моркви

100

Плов з курячим м'ясом та/або

180

Куліш з курячм м'ясом

175

Сік

200

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

Салат з огірків та петрушки з часником та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Котлета по-міланськи з сиром та/або

90

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Каша пшенична та/або

120

Булгур

120

Чай з мелісою та/або чай каркаде

150

Груші або виноград свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет" та/або

100

Салат з буряка з ароматною олією

100

Рибні стіки або

70

риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

60

Соус "Кетчуп"

25

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон та/або

120

рис розсипчастий з орегано

120

хліб цільнозерновий

30

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)свіжих

150

сливи або персик свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Картопля запечена з куркумою

120

Овочеве соте "Осіннє" та/або

120

Овочі припущені Бешамеллю

120

Какао з молоком

150

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Яблука  або груші свіжі

100

 

 

 

 

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

2-й тиждень (осінь)

 

2

2

Понеділок

 

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем та/або

100

Асорті овочеве

100

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Скрамбл та/або

50

Шакшука

60

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

150

яблука або персики свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з капусти, огірків та кропу та/або

100

Салат з м'якого сиру та томатів

100

Куряче стегно в гірчичному соусі та/або

72

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Картопляне пюре з орегано та/або

120

відварена картопля з маслом

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

яблука або сливи свіжі

100

 

 

Середа

 

салат з буряком та сухариками та/або

100

салат зелений з огірками та помідорами

100

Курячі нагетси та/або

85

Курячий шніцель

70

Соус "Кетчуп"

25

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

кус-кус розсипчастий

120

хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Груші або яблука свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

салат з свіжих помідорів

100

Риба тушкована з овочами та томатним соусом або

48/12

рибні нагетси

70

Рис з орегано та/або

120

булгур

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Хліб цільнозерновий

30

сливи або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте (літнє) та/або

120

лобіо з квасолі

100

каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

каша пшоняна з маслом

120

Львівський сирник з морквою та/або

100

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот з ягід або фруктів (свіжих або заморожених)

150

Яблука або персики свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

3-й тиждень (осінь)

 

2

3

Понеділок

 

Асорті овочеве та/або

100

Баклажани тушковані з помідорами

100

Ризото з зеленим горошком та твердим сиром та/або

120

макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон з

120

твердим сиром

19

Овочеві котлети

100

Сік

200

Апельсини або яблука свіжі

100

Вівторок 

 

Салат з овочів та/або

100

Салат з буряком та сухариками

100

Печеня по домашньому з куркою та/або

180

Картопляне пюре та

120

Котлета по-міланськи з сиром

90

Компот з фруктів, ягід (свіжих або морожених)

150

Хліб цільнозерновий

30

Сливи або яблука свіжі

100

Середа 

 

Салат з капусти з насінням та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Запечена риба з морковою та цибулею (у соусі бешамель) або

60

рибні нагетси

70

Соус "Кетчуп"

25

Рис розсипчастий з орегано та/або

120

булгур

120

Чай з мелісою

150

Хліб цільнозерновий

30

Апельсини або яблука свіжі

100

Четвер 

 

Салат з буряка з ароматною олією та/або

100

Салат з капусти та моркви

100

Палички курячі та/або

96

Курка тушкована у соусі гуляш

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Каша пшенична

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або сливи свіжі

100

Пятниця 

 

Салат з м'якого сиру та томатів та/або

100

Асорті овочеве

100

Кускус розсипчастий та/або

120

Каша пшоняна з маслом

120

Запіканка сирна з

100

 ягідним кюлі та/або

50

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Компот із свіжих (заморожених) ягід, м'ятою та родзинками

150

Яблука або сливи свіжі

100

 

 

 

 

Найменування страв

 для дітей
6-11 р.

 

Вихід,  г

4-й тиждень (осінь)

 

Понеділок

 

Салат з капусти, огірків та кропу та/або

100

Овочі припущені Бешамеллю

120

Рис (розсипчастий) з орегано

120

Овочеві котлети

100

Какао з молоком

180

Хліб цільнозерновий

30

твердий сир

10

Банани свіжі

100

 

 

Вівторок

 

Салат з капусти, зеленого горошку та/або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Курячий шніцель та/або

70

Курка тушкована в соусі гуляш

70

Соус "Кетчуп"

25

Каша пшенична (розсипчаста) та/або

120

Булгур

120

Хліб цільнозерновий

30

Сік

200

Сливи або яблука свіжі

100

 

 

Середа

 

Запечені кабачки в панірувальних сухарях та\або

100

Салат з свіжих помідорів з солодким перцем

100

Минтай запечений у соусі "Бешамель" та/або

60

рибні нагетси

70

Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем та/або

120

Макаронні вироби з вищим вмістом харчових волокон

120

Напій з шипшини

150

Банани свіжі

100

 

 

Четвер

 

Салат з буряком та сухариками та/або

100

Салат з червоної капусти з соусом "Вінігрет"

100

Курячі нагетси та/або

85

Куряче стегно в гірчичному соусі

72

Картопляне пюре з орегано та/або

120

Картопля запечена з куркумою

120

Лимонад

200

Хліб цільнозерновий

30

Груші або яблука свіжі

100

 

 

П'ятниця

 

Овочеве соте та/або

120

лобіо з квасолі

100

Запіканка сирна

100

з ягідним кюлі та/або

25

сирники класичні з

110

 сметанним соусом або ягідним кюлі

25

Булгур та/або

120

гречана каша (розсипчаста) з чебрецем

120

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру)

180

Яблука або апельсини свіжі

100

 

 

 

Замовник залишає за собою право відхилити пропозицію учасника, яка не відповідає або має найгірші технічні характеристики,  не зважаючи на найменшу ціну закупівлі.

 

Запропоновані учасником характеристики мають бути не гірші, ніж вказані в зазначеній вище інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.

 

 5.Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено Законом України «Про Державний бюджет України на 2025 рік» за КПКВК — 0611702, відповідно до бюджетного запиту на 2025 рік.

 

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі : 5 757 696,00 грн (п’ять мільйонів сімсот п’ятдесят сім тисяч шістсот дев’яносто шість гривень 00 коп) з ПДВ.

 

7.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, відповідно до  п. 4 ст.4 Закону України  «Про публічні закупівлі» з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 р. №1178, шляхом моніторингу ринкових цін на аналогічий вид послуг, а також враховуючи ціни закупівлі даного виду послуг в попередньому році.

         Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також інших витрат, визначених законодавством.

 

8.Процедура закупівлі:

Застосовується процедура - відкриті торги з особливостями.

 

 

Уповноважена  особа                                                                   Юлія БЕЛЬО

 

Підрозділ (відділ) чи розпорядник, котрого стосується обгрунтування Вiддiл освiти Шептицької міської ради
Поширити: