Запрошуємо крафтових виробників до участі у тренінгу на тему «Виконання вимог законодавства та клієнтів: з чого почати і як уникнути помилок»
Спікер - Юрій Оглашенний:
•тренер із впровадження систем HACCP, QMS, аудитор HACCP, QMS,
•розробник навчальних курсів з безпеки харчових продуктів та рекомендацій для операторів харчового бізнесу,
•експерт з підготовки національних стандартів ефективності системи державного контролю безпечності харчових продуктів в Україні.
Протягом 2-ох годинного навчання ви дізнаєтесь:
???? Основи українського харчового законодавства та законодавства про здоров’я та благополуччя тварин.
???? Які особливості вимог для малих виробників
???? З чого почати легалізацію бізнесу і які у цьому переваги
????Як уникнути помилок та правильно оцінити загрози безпечності продукту
Час проведення події:
01 грудня 2023р.
10:30 - 13:00
м.Львів
Для участі у тренінгу перевага надається виробникам, зареєстрованим у Львівській області.
30.11.23р. учасники тренінгу, які пройшли відбір, отримають від організаторів підтвердження та детальну інформацію про проведення заходу. Захід відбудеться офлайн.
Заповніть форму для участі у конкурсному відборі:
Поширити: